A laborról

Fogtechnikai laborunkban a szakképzett csapat munkáját professzionális eszközök és minőségi anyagok segítik. Az állandó fejlesztéseknek köszönhetően partnereink a lehető legprecízebb munkákat kapják – elérhető áron.

ISMERJE MEG TERMÉKEINKET

CAD/CAM – 3Shape rendszer a tervezéshez

A cirkon koronákat és hidakat CAD/CAM technológiával készítjük – évente több ezer tagot. Mivel a tervezés és a marás is házon belül történik, ezért igen rövid határidővel, akár 24 óra alatt készítünk cirkónium-oxid vázakat.

A CAD/CAM tervezéshez a legelterjedtebb 3Shape rendszert használjuk, amely a legtöbb orvosi rendszerrel kompatibilis. Magyarországon az elsők között kezdtük el használni a CAD/CAM rendszert, így több mint 7 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Tökéletes munka minőségi anyagokból

Laborunkban az imes-icore Coritec 350i és a Wieland Dental ZENO Tec rendszerét használjuk a cirkon fogpótlások elkészítéséhez. A maráshoz a Dental Direkt prémium minőségű tömbjeit használjuk, amellyel századpontosságú anatomikus koronákat és vázakat készítünk.

Specialisták laborja

Megrendelőink túlnyomó többsége a fogturizmusban aktívan részt vevő klinika, ezért az Egressy Dental laborjában állandó a készültség: az azonnali modellkészítést egy erre szakosodott fogtechnikus végzi, akár három különböző modellkészítő rendszerrel.

A fémtechnikai munkákat 3 szakember kivitelezi laborunkban, akik gondoskodnak arról, hogy a kombinált és implantációs munkák, illetve a fémlemezek hibátlan alapot biztosítsanak a hidaknak és koronáknak. A cirkon hidakat, koronákat sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársunk készíti.

A labor összehangolt munkájáért nemzetközi tapasztalattal is rendelkező fogtechnikus mester felel. Rugalmassága és problémamegoldó képessége miatt a fogorvosok is szívesen dolgoznak vele.

“A fogtechnikával elégedett vagyok. A betegek is elégedettek, szépnek tartják a munkákat es elégedettek, hogy minden gyorsan elkeszül (itt Hollandiában minimum 2 hét más rendelőkben, mire kész a munka), mi tudjuk tartani az 1 hetet a labornak köszönhetően.” Dr. D.Sz.