Fémfaragás CAD/CAM technológiával

Mint sok más iparágban a fogászatban is elkerülhetetlen a fejlődés, a számítógépes alkalmazások használata és az automatizáció. Ezek segítségével hosszú távon egyrészről egyedi termékek költséghatékony előállítása válik lehetővé, másrészről új típusú anyagok használata és új kezeléstípusok kerülnek előtérbe.

A CAD/CAM technikával előállított fémvázaknak mindazon előnye megvan, amit már a cirkónium dioxid pótlásoknál megismertünk, de ami a legfontosabb, hogy egy szinte hibátlan, ipari körülmények között előállított és ellenőrzött, előre gyártott alapanyaggal dolgozhatunk. Az ezzel a technikával készült fémvázbármikor reprodukálható.

A modern és optimált gépkinematika és a forgatótengelyek nagy állítható szögtartománya (30°) révén lehetővé válik a marás és köszörülés mind száraz mind nedves közegben, kiváló minőségben. Nem elhanyagolható szempont hogy a teljes gyártási folyamat dokumentált, adatai tárolhatók, bámikor visszakereshetők.

A hagyományos öntési technológiánál gyorsabb, feszültségmentes vázak minimalizálják a hibalehetőséget. A CAD/CAM faragásnál a WAK szám (hőtágulási együttható) stabil marad, így biztonságosan kerámiázható.

Egyéni implantátum felépítmények, stégek, csavarral rögzített koronák, hidak készítése CrCo-ból.

A CAD/CAM fémfaragás előnyei:

– állandó, standard minőség
– lézeres szkennelés
– virtuális megmintázás

A fémfaragással elkerülhető:

– zsugorodás
– öntvényhiba
– lunkers-zárvány

Tesztelje az új technológiát!

Rendeljen három CAD/CAM fém koronát, és a negyediket ingyen kapja! Töltse ki az oldalon található űrlapot, és tesztelje laborunkat!*

Kérdése van a fémfaragással kapcsolatban? Írjon nekünk: