Hagyományos fogsor

Fontos Önnek, hogy az átadott fogsorok nem csak funkcionálisan, hanem esztétikailag is megfeleljenek a pácienseinek? Laborunkban arcíves regisztráció és egyéni értékű artikulátor segítségével készülnek a fogművek!

TOVÁBB A MUNKALAPRA

Hála az implantátumoknak és a prevenciónak, egyre kevesebb a teljesen fogatlan ember, ennek ellenére a fogsorok még mindig gyakran kért fogpótlásoknak számítanak. A fogsorok leggyakrabban teljes fogatlan állcsontra készülő kivehető fogpótlások, ám egyre nagyobb igény van különféle rejtett elhorgonyzású rögzítőelemek alkalmazására is.

​Nagy számban készítünk implantátumos, stéges, gömbretenciós elhorgonyzású protéziseket/fogsorokat – számos variációban. Itt érdemes egyeztetni a laboratóriumban ár és tervezés tekintetében. Gyorsan, egy napon belül készítünk fogsorokat implantántációs műtétek után ideiglenes jelleggel.

Tudjuk, hogy a fogatlan állcsontra készült rögzítő elemek nélküli fogsor jó kivitelezése nem egyszerű feladat, hiszen a funkciónak és az esztétikának egyszerre kell érvényesülnie egy gyakran nem ideális helyzetben is. Ilyen esetben sokat számít a megfelelő típusú/minőségű anyag kiválasztása, valamint a rendelővel és a pácienssel való egyeztetés. Laborunk képes egyéni értékek alapján (arcíves regisztráció), egyéni értékű artikulátor (Artex) segítségével tökéletesen pontos protéziseket kivitelezni.

Kérdése van a fogsorokkal, protézisekkel kapcsolatban? Írjon nekünk: