Kombinált fogpótlások

Gyakran találkozik kombinált munka esetekkel? A hosszadalmas, bonyolult procedúra elkerülhető az előzetes egyeztetéssel! Tudjon meg többet a nálunk készülő kombinált fogpótlásokról!

TOVÁBB A MUNKALAPRA

A kombinált munka alapvetően két részből áll: rögzített rész (korona, híd pótlás) és kivehető rész (részleges műanyag fogsor fém alaplemezzel). Gyakran az egyetlen járható megoldás, amennyiben a páciens nem rendelkezik elegendő maradó pillérfoggal és/vagy a hídpótláshoz elegendő implantátum nem behelyezhető. A rögzített rész stabilizálja a kivehető fogsorrészt, melyet laborunk a kor követelményeinek megfelelően kizárólag precíziós rögzítőelemek felhasználásával ér el. Az elhorgonyzások lehetnek: csúsztató, gömbretenció, stég, retesz, illetve teleszkóp.

Laborunk egyaránt alkalmaz fém-fém, fém-műanyag kapcsolatú rendszereket. Leggyakrabban BreDent, Rhein83 (OT-Strathegy, OT-CAP), CEKA, valamint a mostmár elterjedt implantátumokhoz tartozó előregyártott elemeket használunk.

Az ilyen jellegű munkák jellemzően több fázisban készülnek, és számtalan megoldásuk lehetséges. Mivel ezek a munkák nemcsak kombináltak, hanem komplikáltak, ezért a páciens egyéni státuszából kiindulva érdemes a laboratóriummal közösen megtervezni a legoptimálisabb megoldást. Mivel mind anyagában, mind fajtájában, mind költségében nagy eltérések lehetnek, így minden esetben azonnali árajánlattal szolgálunk.

Kérdése van a kombinált munkákkal kapcsolatban? Írjon nekünk: